Java-Gaming.org    
Featured games (79)
games approved by the League of Dukes
Games in Showcase (477)
Games in Android Showcase (107)
games submitted by our members
Games in WIP (536)
games currently in development
News: Read the Java Gaming Resources, or peek at the official Java tutorials
 
   Home   Help   Search   Login   Register   
  Show Posts
Pages: [1]
1  Game Development / Newbie & Debugging Questions / Re: No I/O error in Eclipse on: 2014-03-01 03:23:14
I am slowly getting there... I am able to run any project and also this one IF I remove multiplayer communication classes that use io. I installed both JRE and JDK and it seems neither has io packages included. Is that normal, I would assume that io should be part of any standard installation. So the next two questions are, how do I check if I have io and if not where do I get it?
2  Game Development / Newbie & Debugging Questions / Re: No I/O error in Eclipse on: 2014-02-28 02:21:58
No it doesn't even run in debug or regular mode.

I will try what Jacob Pickens suggested and make a new project tonight and copy&paste content and rebuild the whole thing.
3  Game Development / Newbie & Debugging Questions / Re: No I/O error in Eclipse on: 2014-02-28 01:39:16
Thanks guys. I unistalled Java completely, deleted eclipse, rebooted my laptop, downloaded and reinstalled java and same with eclipse. After importing workspace I tried to run the game again and got the same error. Below are screenshots that really don't say much.

Here is what I get in Eclipse console


And if I try to run it from command prompt:


I am playing around with pure Java2D, so no fancy libraries or paths to mess up things. BTW. I just tried to start a different project and it ran just fine, which leads to conclusion that something is wrong only with this particular project.... will dig deeper tonight. Again any pointer would be helpful.

4  Game Development / Newbie & Debugging Questions / No I/O error in Eclipse on: 2014-02-27 17:26:08
Hi All,

I am a noob here and have been lurking on this forum for a while. I am currently working on a simple game but all of the sudden Eclipse doesn't want to run it anymore and just spits the "No I/O" message to the Console. I am pretty sure it is some simple setting somewhere but surprisingly Google did not return anything valuable. Instead of spending few hours fooling around with configuration and risking to make more damage I would appreciate any hints?
Pages: [1]
 

Add your game by posting it in the WIP section,
or publish it in Showcase.

The first screenshot will be displayed as a thumbnail.

CogWheelz (14 views)
2014-07-30 21:08:39

Riven (21 views)
2014-07-29 18:09:19

Riven (14 views)
2014-07-29 18:08:52

Dwinin (12 views)
2014-07-29 10:59:34

E.R. Fleming (32 views)
2014-07-29 03:07:13

E.R. Fleming (12 views)
2014-07-29 03:06:25

pw (42 views)
2014-07-24 01:59:36

Riven (42 views)
2014-07-23 21:16:32

Riven (29 views)
2014-07-23 21:07:15

Riven (30 views)
2014-07-23 20:56:16
HotSpot Options
by dleskov
2014-07-08 03:59:08

Java and Game Development Tutorials
by SwordsMiner
2014-06-14 00:58:24

Java and Game Development Tutorials
by SwordsMiner
2014-06-14 00:47:22

How do I start Java Game Development?
by ra4king
2014-05-17 11:13:37

HotSpot Options
by Roquen
2014-05-15 09:59:54

HotSpot Options
by Roquen
2014-05-06 15:03:10

Escape Analysis
by Roquen
2014-04-29 22:16:43

Experimental Toys
by Roquen
2014-04-28 13:24:22
java-gaming.org is not responsible for the content posted by its members, including references to external websites, and other references that may or may not have a relation with our primarily gaming and game production oriented community. inquiries and complaints can be sent via email to the info‑account of the company managing the website of java‑gaming.org
Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2013, Simple Machines | Managed by Enhanced Four Valid XHTML 1.0! Valid CSS!